Roosendaals Toneel speelt de 5 Raven

Zaterdagmiddag 4 september 2021

Roosendaals Toneel speelt de 5 Raven
DE VIJF RAVEN, EEN SPANNEND TONEELSTUK VOOR KINDEREN.
“Psst … slapen jullie?”

Zo begint de voorstelling. Nou, slapen zullen de toeschouwers echt niet doen! Daar is “De vijf raven” veel te leuk en te spannend voor.
Een meisje groeit op als enig kind. Ze voelt zich best alleen, maar op haar zevende verjaardag gebeurt er iets bijzonders: van een geheimzinnige vrouw hoort ze dat ze vijf broers heeft, die vlak na haar geboorte waren omgetoverd in raven, grote zwarte vogels. Het meisje gaat op weg “in de richting van de wind”, want daar zijn ze volgens de geheimzinnige vrouw misschien wel te vinden.

Het wordt een spannende, maar ook heel grappige tocht. Het meisje ontmoet onder andere sprekende bomen, reuzendwergen en sterren.
Hoe het afloopt? Kom zelf maar kijken!
“De vijf raven” is een productie van Roosendaals Toneel, geschreven en geregisseerd door Ad van den Kieboom. Ook heel geschikt voor iedereen boven de twaalf!

Spel: Riny Jongeneelen, Conny Jongeneelen-Godschalk, Maricoline Vermeulen, Derk Koole, Caitlin Dirven, Fleur Stroop – Schoones, Frank van der Graaf, Lisanne Jongeneelen, Ad Stofmeel, Gertjan Aalpoel en Dymphna van Croonenburg.

Kassa open 14 uur, Aanvang voorstelling 14.30 uur
Kaartjes (a €5,-) reserveren kan door een mailtje te sturen naar: reserveer@oltn.nl

Kaartjes zijn €5,- per stuk, op de dag zelf ter plaatse graag contant betalen.

Zaterdagmiddag 4 september 2021
Entree: €5,- graag contant en gepast betalen
Aanvang 14:30 uur
Toegang vanaf 14:00 uur
Reservering verplicht via reserveer@oltn.nl