OpenAir Bioscoop

Samen naar een film kijken, hapjes, kampvuur, wat heeft een nazomer avond nog meer nodig?

Zitplaatsen zijn vanwege de Covid-19 maatregelen beperkt: Reserveren voor deze avond is verplicht; dit kan door een mailtje te sturen naar reserveer@oltn.nl

Bij goed weer is er een Filmavond in het Openluchttheater.
We tonen voor u : The Peanut Butter Falcon

Een ontwapenende feelgood avonturen/roadmovie.

“Voor een habbekrats gemaakt maar met overdonderend succes vertoond op de festivals is The Peanut Butter Falcon een feelgood indie-sprookje en een prachtige alternatieve roadmovie. Een jongeman met Down syndroom zit weggestopt in een bejaardentehuis maar ontsnapt om zijn droom om showworstelaar te worden te vervullen. Meer hoef je eigenlijk niet te weten… Mis ‘m niet.”: : Kino Rotterdam

NRC ★★★★ (4 sterren)
The Peanut Butter Falcon is een op fraaie locaties opgenomen prettige feelgoodfilm die overduidelijk knipoogt naar The Adventures of Huckleberry Finn van Mark Twain.

Algemeen Dagblad ★★★★ (4 sterren)
Debuterende filmmakers Tyler Nilson en Michael Schwartz geven dit innemende drama een onverwachte diepgang mee, waarbij de beide hoofdrolspelers de kijker telkens weten te verrassen.

De film Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

 

Zaterdag 19 September 2020
Entree: €5,- graag contant en gepast betalen
Aanvang 20:30 uur
Toegang vanaf 20:00 uur
Reservering verplicht via reserveer@oltn.nl